måndag, maj 14, 2012

Pest eller kolera?

Här sitter jag och väntar på sol. Det har jag gjort i över en vecka. Tror ni att jag får någon sol att fota nagellack i?! Nej. Vi hade sol en liten stund i söndags men då var jag så klart upptagen med annat än att fota fina nagellack. Så typiskt.

Hur som helst så tänkte jag höra med er vad ni tycker om den nya trenden "Duck feet" som har kommit nu efter (och kanske som en protest mot) stiletto-trenden.

Vad tycker ni? Om ni var tvungen att välja en av dem vilken skulle ni välja då? Jag skulle nog mot allt bättre vetande välja stiletto ändå.

Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

22 kommentarer:

 1. Men bläää, varför skulle nån vilja se ut så!? Och sen kan man ju inte använda händerna... hur går man ens på toa med sånna naglar? Galna människor...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cactus: Jag frågar mig samma sak själv. HUUUUUUR kan man fungera dagligen med dessa naglar?!

   Radera
  2. Ja men går man på toa med duck feet så kan man ju liksom skopa upp.... eh... hrm! XD
   Jag skulle nog få mina naglar att hela tiden gå av, så slipper man bägge trender ;)

   Radera
  3. Andrea: Jag fattar inte vem/vilka som kommer på dessa trender?! Och hur i hela friden får de fäste?

   Radera
 2. Ärligt talat så tycker jag att både Stiletto och Duck Feet är riktigt s***tfula trender.

  Verkar ju dessutom väldigt praktiskt :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helena: Samma här. Men om jag måste välja så blir det Stiletto. Jag får för mig att det skulle vara mer praktiskt men jag är väldigt tveksam :S

   Radera
 3. Haha! Är det första april? Det var det första jag tänkte. Det var det fulaste jag sett på länge. Stiletto är snäppet bättre men näääeee. Gillar ingen av "trenderna".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pamsan: Det trodde jag också när jag såg det första gången för ett par veckor sedan. När detta inlägg dök upp med så pass många anhängare då kändes det som om en ny trend var på väg.

   Radera
 4. Svar
  1. Åsa: Visst är det?! Helt vansinnigt fult!

   Radera
 5. Duck feet var nytt för mig och i ärlighetens namn mådde jag nog bättre av att vara ovetandes än vetandes.... Stilettos är inte mycket bättre det... Vad är det för fel på vanliga naglar?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lela: Jag kan förstå det. Känns inte som att det är något man kommer att spara med sig.

   Radera
 6. Hahahaha jag dör! Ja men duckfeet naglar kan ju vara bra när man inte har en sked med sig, så kan man använda valfri nagel. Stilettonaglarna borde dock vara lite svåra att resa med, räknas väl som vapen om dom är spetsiga nog :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Honi: Haha! Ja istället för spork eller vad det heter ;)

   Radera
 7. Jag som lekte med akryl tidigare, fösöker låta bli just nu, funderade i en sekund, observera i en sekund om jag skulle göra stilettos mest för att matcha min höga klackar men avstod, duckfeets är ännu gräsligare, jag förstår inte trenden alls, med stilettos kan man sannolikt fortfarande skriva på ett tangentbort men med duckfeet....

  Fick mitt paket idag förresten så det gick fort! Tack för att du ansträngde dig och skötte vår gemensamma beställning, uppskattar det otroligt! Har redan det ena lacket på naglarna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. beautybyjenny: Jag undrar bara vad som kommer efter Stilettos och Duckfeet. Runda naglar som liknar toppen på grodans "tå"?

   Vad bra! Lite trist att det tog så lång tid men jag hoppas att det blir fler gånger :)

   Radera
 8. Uhuhuuu...båda var groteska, men skulle välja stiletto under pistolhot ;)) <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trollkatt: Samma här! Så länge jag kunde använda glasögon och inte linser haha ;)

   Radera
 9. Jag tror nästan jag hellre går helt utan naglar än nån av dom... Gud så gräsligt, duckfeet ser ju läskig ut som bara den vet inte hur jag skulle reagera om jag träffade nån som hade såna:-/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vildanaglar: Visst är det!? helt vansinnigt fult! Jag trodde aldrig att Stilettotrenden skulle "slå" i Sverige men man börjar se det mer och mer. Undrar om samma gäller duckfeet. Hu!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: