tisdag, maj 08, 2012

Nfu Oh på NailMail

Jag har bestämt mig för att göra en beställning via NailMail den här månaden när Nfu Oh står som huvudattraktion. Jag har ingen erfarenhet av märket sedan tidigare så jag är lite osäker. Jag har bestämt mig för att bara köpa tre lack och jag har fastnat för lack 39 och 40. Problemet är att jag kan inte bestämma mig vilket det tredje lacket skall vara. Det lutar åt antingen 51, 52 eller 56. Jag vill helst inte ha ett lack som drar mot orange och grönt (höstigt) då jag redan har Nubar - 2010.

Hittade lite bilder via Google som man kan se vilka lack jag menar,


Denna bild kommer jag tyvärr inte ihåg vart jag hittade då det är längesedan jag sparade den på min dator.

Vad har ni för erfarenhet av dessa lack? Någon som har testat just dessa lack och har några erfarenheter att dela med sig av?

8 kommentarer:

 1. Jag har en del NfuOh och gillar dom. Flakelacken kan jag rekommendera och även deras foil. 68, 69 och 70 t. ex. Jättefina. Ska också beställa och tror jag ska testa något av deras jellies.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pamsan: Jellisarna är supersnygga! Jag var lite sugen på 33 och 34. Man kan aldrig få för många gröna :)

   Radera
 2. Jag har beställt 64,65 och 69. Det blev holo och foil för min del.

  Av dom du funderar på så tycker jag nog 56:an skulle kunna bli mest somrig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helena: De har ju så otroligt fina lack så jag har svårt att lägga band på mig. Skulle vilja köpa både foil, holo och framför allt jelliesarna.

   Radera
 3. Jag har faktiskt alla de som du lutar åt och inte kan bestämma dig för vilken du vill ha.

  http://owlsandpolish.blogspot.se/2010/10/notd-nfu-oh-056.html
  http://owlsandpolish.blogspot.se/2010/08/notd-nfu-oh-52.html
  http://owlsandpolish.blogspot.se/2011/02/nfu-oh-51.html

  Jag gillade alla tre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sarah: De är ju så snygga allihopa så jag kan verkligen inte bestämma mig. Nu är ju både 39 och 40 grön, blå, turkos så det lutar nog mest mot 51 tror jag.

   Radera
 4. Jag har 39, 51, 52 och 56. Flakes är inget jag har för sig självt även om man naturligtvis kan om man vill... och i två lager över svart tycker jag att 39, 52 och 56 är så löjligt lika att jag verkligen får anstränga mig för att se nån skillnad! Det syns lite att 39 har en klar bas istället för lätt tintad som 52 och 56, men man märker inte mycket skillnad på de två baserna. Och flakesen är identiska i alla tre. Personligen tycker jag att 39an är snyggare eftersom flakesen blir tydligare iom den klara basen. Så i efterhand hade jag gladeligen hoppat över 52 och 56 och lagt de pengarna på annat. Flakesen i 51an är ju i en annan färg så på den punkten kanske 51 är roligare. (fast mig gör det det samma, jag använder inte den ändå)
  Men sen måste du ju naturligtvis inte hålla med mig! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cactus: Det är lite så jag tänker också. Jag har mer användning för flakes i klar bas än i färgad så det lutar nog åt 51 då jag vill ha röda-lila flakes men helst då i klar bas men det verkar inte finnas. Vet du om det finns?

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: