fredag, maj 04, 2012

Mera Color Club på Maxi

Jag har tyvärr inget fint hololack att bjuda på idag men jag tänkte göra en liten uppdatering om vad som finns på mitt Ica Maxi. Jag var dit idag för att köpa 2 flaskor Color Club Magnetic Force till en vän som inte har ett lika bra Maxi hos sig och då ser jag att de har tagit in två Color Club kollektioner till! Så förutom miniflaskorna som jag har visat här och Magnetic Force som jag visade här så har de två av de nya kollektionerna också nämligen Blossoming Spring och Take Wing!

IMAG0255


Ska väl erkänna att Metamorphosis äntligen fick följa med mig hem.

Är det någon annan jag skall köpa lack till så säg bara till :)

Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

20 kommentarer:

 1. Jag har oxå dom kollektionerna på mitt ica maxi, de är ju helt underbart... Lite roligt dock att ica maxi har bättre lack utbud än kicks såsom zoya, CG prismatic, depend magnetic och nu color clubs 2 senaste:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vildanaglar: Woot!? Har ditt Maxi Zoya och CG?! *avis* Jag var in på Kicks i veckan och då hade de plockat bort alla China Glaze för de hade tydligen utgått. Vet inte om det innebär slutet för CG på Kicks eller om det skulle komma nya kollektioner men jag fick känslan av att det var det första alternativet.

   Radera
 2. Oj, oj! Måste till MAxi genast!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kerstin: Ja gör det! Berätta sen vad som fanns på ditt maxi :)

   Radera
 3. Mitt närmsta Ica Maxi har inte alls så här bra utbud. Det som finns är typ Depend, Trind och tråkmärken som L'Oreal, Max Factor m.m. Trist!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nailtastic: Jag blir förvånad varje gång jag är dit för de får in nyheter minst en gång i månaden. Det är bara ett par veckor sedan jag var dit sist och då hade de inte dessa två nya CC kollektionerna.

   Radera
 4. Åh, vad avis jag blir. Varenda gång jag går till "mitt" Ica Maxi går jag dit i förhoppningen om nya roliga lack. Men inte då. IsaDora, Depend (inte ens magnetlacken) och de där vanliga märkena som bara har rosa och rött. Får nog börja efterfråga fler märken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pamsan: Ja gör det! Jag tog inte upp Depends magnetlack för de trodde jag alla Maxi hade?! Men de finns "självklart" på mitt Maxi också. Så nu hoppas jag bara på Depends hololack.

   Radera
 5. Ingen Color Club på mitt Maxi :( Bra pris ser det ut att vara också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helena: Visst är det kanonpriser?! CCs miniflaskor går för 2 för 40:-. Vet inte om man kommer under det priset på tex transdesign när prakten är pålagd? Var så längesedan jag handlade där eftersom jag går på "beställningsköpstopp".

   Radera
  2. Vi har 2 cc mini för 35:-, är nog inviduell prissättning. Jag köpte 2 mini 1 full stor cc och ett depend magnetic för 139:- Åhh va jag älskar mitt ica maxi:-D

   Radera
  3. Vildanaglar: Jag tror jag också älskar ditt Maxi ;)

   Radera
 6. Ditt MAXI bra, mitt MAXI dumt:( Undrar om det är långt till ditt MAXI?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lela: Det kan jag hålla med om men nu suktar jag efter att de skall börja sälja Zoya och China Glaze som Vildanaglar har på sitt Maxi.

   Radera
 7. Nnnnggghhhhh avis! För det första HAR jag inget Maxi i närheten, men de som ligger inom rimligt avstånd (de få gånger jag har tillgång till bil) har bara tråk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Firven: Tycker det är lite underligt att det kan vara så stor skillnad mellan de olika butikerna.

   Radera
 8. Avis! Avis, grön är jag. Mitt Maxi sticker jag ut tungan åt, onda inköpsansvariga... :(
  Och den Maxi som tar in Zoya då..! Dags för petition i lackbloggarvärlden! Maxi lyssna till folket..:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lackynails: Precis! Jag skall ta ett snack med inköpsanvarige på lackavdelningen nästa tur jag tar dit och be dem plocka in Zoya också. Priserna är ju så pass bra att det knappt är lönt att beställa från usa om det inte är andra märken som ska med "på köpet".

   Radera
 9. jag var på ica maxi i Skellefteå får nån vecka sen och köpte det gröna, gula och oranga lacket från den glittriga kollektionen men ångrar att jag inte köpa de andra tre också!! Har 13 mil till närmaste maxi och jag tycker att åhlens, kicks och lindex och liknande har så dåligt utbud på lacker! Det är ju nästan ledsamt då color club är super bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tezzilicious: Visst är det underligt att Maxi ligger i "framkant" vad gäller nagellack?! Nästa gång du besöker Maxi kanske de tom har tagit in Depends alla hololack ;)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: