söndag, april 29, 2012

Gina Tricot - Viva Glam

Detta är vad jag bar förra söndagen men jag hade tyvärr inte tid att ordna med ett inlägg så ni får det den här söndagen istället. Det är ju faktiskt Lelas NailArt Sunday.

Det är Gina Tricot - Viva Glam stämplat över Milani - Photo Flash som jag visade här. Jag har använt platta BM-208 till denna nailart. Misslyckades lite på tummen så den fick två lager av Viva Glam istället.

DSC_0648


DSC_0657


DSC_0653


DSC_0655


Kan inte påstå att Viva Glam var det bästa lacket att stämpla med och eftersom jag heller aldrig hade målat med lacket innan så visste jag inte hur guldigt det egentligen var. Manikyren ser ut som någon jag skulle ha burit runt jul nämligen. Nästa gång kommer jag att bära Viva Glam ensam. Eller kanske med lite glitter svampat på.

Är Viva Glam ett lack som du är sugen på?

Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

12 kommentarer:

 1. Åh, vilken vacker manikyr!

  SvaraRadera
 2. Väldigt snyggt! Passar när som tycker jag. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pamsan: Jag kände mig fasligt julig i den manikyren :)

   Radera
 3. Julig eller inte, väldigt snyggt blev det!

  SvaraRadera
 4. Jösses vad guldigt det blev när du stämplade med det, minns det inte alls som så guldigt. Hur som, riktigt snygg manikyr:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lela: Jag har inte använt Viva Glam på egen hand men när jag har sett det på bloggar så får jag inte alls samma guldiga känsla. Kan vara bilderna som spökar men min version är mest bara guld.

   Radera
 5. Wow vad snyggt, riktigt, RIKTIGT fint!

  SvaraRadera
 6. Härligt! Juligt är min känsla också, när jag ser bilderna. Men man får vara julig året om om man vill. :) Viva Glam är så snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Magdalena: Ja det blir lätt juligt när man blandar rött och guld. Det var ju inte min tanke att det skulle bli så pass juligt som det blev men det gjorde inte så mycket :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: