fredag, januari 13, 2012

Lack från IsaDora

Här kommer två lack som jag köpte under julrean. När IsaDora har 19:- styck för lacken då får man köpa ett par. Det hör till.

DSCF5082
Urtråkig dassig bild.


DSCF5085
Lite roligare bild över Turquoise och Spellbound Black.

DSCF5087
Nummer på lacken om någon är intresserad.


Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

6 kommentarer:

 1. La vantarna på bägge dessa på rean jag oxå:) Fullkommlig älskar 114 och blev så glad när jag hittade den i butiken då det är ett gammalt lack som inte "ska" säljas längre. Så nu kan jag med gott samvete använda använda upp den äldre versionen jag hade sedan innan:)

  SvaraRadera
 2. Lela: Vad bra! Jag hade inte dessa sedan innan men har kikat på 114 under en ganska lång period.

  SvaraRadera
 3. Har Spellbound Black, den är jättefin, även om inte det turkos glittret kommer fram lika mycket på naglarna som i flaskan, men jag har ett glitterlack från Viva la Diva, nr. 70 som jag brukar stryka på ett lager av, det stämmer exakt i nyans, dock vet jag inte om det lacket finns kvar längre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Minerva: Den är verkligen jättefin men som du säger så hade det turkosa glittret gärna fått komma ut ur flaskan och fastna på naglarna istället.

   Radera
 4. Läste på skimmerskuggan att i din gamla hemstad brukar lush ha mässa eller något sånt, vart är det någonstans vilken stad :)?
  Snygga lack du har gillar med att pyssla lite med naglarna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Emma: Varumässan som Lush brukar ställa ut på finns i Östersund. Har man väl fastnat för att pyssla med naglarna är det svårt att låta bli sedan ;)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: