lördag, maj 26, 2012

Uppdatering på removerbytet

Nu har det gått en vecka sedan jag bytte från Depends blå remover till Depends gröna. Och vet ni vad?! Jag märker redan skillnad! Inte en enda nagel har skivat sig sedan i lördags och det måste vara rekord under det sista halvåret. Jag har haft naglarna lackade som vanligt och lacket sitter bättre eftersom nageln är intakt. Glad och nöjd med andra ord!

Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Helena: Ja det känns bra att det funkar. Får se om mina naglar blir lika starka som de brukar vara igen.

   Radera
 2. Äre sant? :D Nu blev jag exalterad. Måste skynda mig att leta upp den gröna fina burken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pamsan: Jupp! Gör det :)

   Jag har aldrig använt burkarna utan bara flaskorna. Ska leta reda på en grön burk så det blir någon ordning på det också ;)

   Radera
 3. hm, nu vaknade jag oxå till liv. jag använder den röda eftersom jag hade tippar förut. det har jag ju inte nu längre, undrar om man ska byta till grön??? vad e det för skillnad mellan den gröna o röda?

  SvaraRadera
  Svar
  1. elin: På den blå står det supersnabb och på den gröna står det miljövänlig och luktfri tror jag. Vet inte vad det är för skillnad innehållsmässigt men mina maglar gillar INTE den blå. Den röda har jag bara använt några gånger när jag skall ta bort lagningar.

   Jag valde den gröna först och främst för att den skulle vara miljövänlig men också för att den är luktfri. Naglarna blir verkligen inte lika torra efteråt som med den blå.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: