lördag, mars 24, 2012

Ylin från BornPretty

Jag gjorde en beställning på BornPretty för 3-4 veckor sedan och förra veckan fick jag paketet. Jag hade bland annat beställt ett moodlack i gult/lime. Det såg helt underbart ut på bilderna men usch vad besviken jag blev när det dök upp. Lacket är fullt med små flagor. Det skiktar sig dessutom såpass att när man målar på nagelhjulet så flyr lacket och lämnar små kala fläckar som om det är vatten eller liknande i det. Jag har målat tre naglar på hjulet och alla ser lika illa ut. Lacket kostade över $7 så jag hade verkligen räknat med något i bättre kvalitet än detta.

DSC_0163


DSC_0164
Lacket har skiktat sig.


DSC_0165
Lacket är helt grynigt och här är det inte snurrat på på flera dagar.


DSC_0175
Två lager, två lager och ett lager. Man kan tydligt se bubblorna/flagorna och de kala fläckarna.

Känner ni till Ylin? Har ni råkat ut för samma sak vad gäller BornPretty? Jag skall reklamera detta var så säker för lacket ser verkligen underbart ut om man får en flaska som funkar.

Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

8 kommentarer:

 1. Det där såg ju verkligen skumt ut! Läskigt :s

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cactus: Ja det var verkligen underligt. Dels bitarna i lacket och dels att det verkar vara någon vätska i som gör att lacket delar på sig på nageln. Väldigt underligt i alla fall. De har skickat ett nytt som jag fortfarande väntar på. Ska bli intressant och se om det är bättre. För över $ 7 vill jag ha lite kvalitet.

   Radera
 2. Men vad knepigt =/ trist att få ett sånt lack...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annie: Ja verkligen! Men allt annat i paketet var precis som det skulle.

   Radera
 3. det ser ut som lacket har frusigt, då brukar det kunna dela sig.om man kollar på andra vätskor så brukar dom dela sig vid fryspunkt. men jag vet inte om lack KAN frysa.

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. elin: Det har jag faktiskt inte tänkt på. Kanske lacket helt enkelt har frusit under frakten. Det tog trots allt nästan 4 veckor på sig att komma hit.

   Kram!

   Radera
 4. Åh, vilken trist bekantskap! Hoppas att det bara är fel på flaskan och att du får en ny som funkar bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nailtastic: Verkligen! Skrev ett lite halvargt mail till dem och de skulle skicka en ersättningsflaska på en gång. Om de även skickar med någon slags kompensation skall bli intressant att se.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: