fredag, mars 23, 2012

Lite nytt från Wet n Wild

Jag har ju inte visat lacken jag köpte på Ica Maxi än. Jag trodde att jag hade gjort det men jag är inte bara gammal jag är senil också.

Här kommer de tre lacken jag fick med mig. Två Wild Shine och ett Fast dry. Har redan satt sikte på ett par till men från MIYO denna gång. Vi får väl se när det blir.

DSC_0151
Shimmer, glitter och shimmer.


DSC_0153
Caribbean Forest, Night Prowl och SaGreena the Teenage Witch.

Jag tycks inte kunna få nog av grönblåturkosa lack. Det verkar vara min last näst efter glitter och bärfärgade lack.
DSC_0155
Grönt shimmer som går åt det gula hållet.

SaGreena the Teenage Witch kan man se här också.

Har ni något av lacken? Detta är mina första Wet n Wild-lack så jag vet inte alls vad jag kan vänta mig. Gillar ni märket?

Jag var även på mitt näst närmaste Ica Maxi för att reka lite men de hade varken Wet n Wild, MIYO eller nyare Color Club.

Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

8 kommentarer:

 1. Jag hade Caribbean Frost, men sålde det vidare. Det var absolut inget fel på lacket, jag har bara en tendens att inte gilla lack som drar åt turkost.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sarah: Och jag har alldeles för många. Vet inte ens hur jag skall få tid att testa alla ;)

   Radera
 2. Det var till mig Sarah sålde det vidare och jag gillade det när jag testade det. Hoppas du kommer göra detsamma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lela: Har inte hunnit testa det än, måste nog göra en jämförelse för jag misstänker att jag redan har ett (eller fem) som ser likadana ut.

   Radera
 3. Night Prowl finns i min samling sedan tidigare, men de andra har jag inte provat. Jag var inte så jätteimponerad vill jag minnas (men det var ett tag sedan jag testade det) - har för mig att det blev lite för mörkt i kombination med för lite glitter och att det tog rätt lång tid att torka. Det är möjligen en fråga om hur det används, du skapar säkert bättre förutsättningar för ditt lack!

  Jag känner förresten igen mig väldigt mycket i det är med förkärlek för turkosa lack, jag tror det handlar om att jag fortfarande letar efter det ultimata teal-lacket! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Firven: Jag har bara målat det på nagelhjul än men jag känner igen din beskrivning.

   Ett av mina favoritlack när det gäller turkosa är LA Colors - Sea Siren. Det är den jag använder som bas på min profilbild, du kan kolla in den här http://mynailmania.blogspot.se/2011/08/glitter-addict.html Tyvärr är det gamla bilder som jag inte har hunnit byta ut än.

   Det måste nog bli lite tealjämförelser snart ;)

   Radera
  2. Ja, det var tjusigt! Jag beställde ett gäng lack från LA Colors nyligen, bl.a. Radiation, vilket jag trodde skulle vara det optimala skimrande teal-lacket. Tyvärr föll det platt (finns på bloggen om du vill se bilder), så jakten pågår fortfarande. Sea Siren - det antecknas på inköpslistan för kommande köp! :)

   Jag har förvisso en turkos favorit, men den fungerar bara på solsemester - IsaDoras Dazzling Ocean. Jag kan bara inte låta bli att måla det på naglarna och sedan stå och jämföra naglarna med färgen på havet. :)

   Radera
  3. Firven: Kikade på Radiation och är benägen att hålla med. Sea Siren ser nästan ljusblå ut men den har en del grönt i sig också. Har du kikat på IsaDoras - Turquoise? http://mynailmania.blogspot.se/2012/01/lack-fran-isadora.html
   Jag har inte testat det mer än på hjul men det ser väldigt fint ut fast det är en frostaktig formula på den.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: