onsdag, mars 21, 2012

Gina Tricot - Lilac Me

Först ut av Gina Tricotlacken är Lilac Me. Ett lavendelfärgat cremelack. Jag vill påstå att färgen är mer blå än lila lavendel. Lite pudrig i färgen. Jag älskar ju lavendelfärgade lack men jag tror att just detta var lite för blått för min hudton. Jag brukar inte bry mig så mycket i om lacket passar min hudton eller inte, om jag tycker det är snyggt så använder jag det ändå.

DSC_0208


DSC_0209


DSC_0211

Man kan även se lacket här.

Färgen är mörkare än på bilderna och mer lila, trots att jag säger att lacket är mer blått än lila om man jämför med andra lavendelfärgade lack. Någon som har en jämförelse på gång?

Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

5 kommentarer:

 1. Ser jättefint ut. Svalt och kyligt som passar när det är tidig vår. Hur var det att måla med? Är det värt att införskaffa fler Gina-lack?

  SvaraRadera
 2. Väldigt fin färg. Jag är också nyfiken på hur det var att måla med.

  Sen håller jag med dig. Tycker man om ett lack så har man det fastän det kanske inte passar hudtonen så bra. Oftast är det bara en själv som tänker på det i alla fall.

  SvaraRadera
 3. Pamsan och Helena: Det är faktiskt ganska lätt att måla med, formulan är det inget fel på. Det glider lätt över nageln men man får passa lite så man inte drar penseln över där man har målat om man har lite färg på penseln för då tenderar penseln att dra med sig underlaget. Det täcker fint och man klarar sig gott och väl med två lager.

  Har inget att anmärka vad gäller torktid. Jag körde ett lager Fast Forward från China Glaze och det var torrt på några minuter. MEN lacket chippade redan dag två, det kan iofs bero på mina torra, fnasiga naglar som fortfarande har både ett och två hack i sig och/eller FF. Fick dock samma problem med det gröna lacket från Gina. Där har det framför allt chippat vid mina sprickor/skivningar. Men tre lack för 99:- tycker jag helt klart att det är värt.

  SvaraRadera
 4. Nämen? Den här var ju jättefin! Måste våga mig in på gina någon dag snart uppenbarligen :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annie: Ja den är väldigt behaglig att vila ögonen på. Märker att jag saknar det lite när jag bär en annan färg.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: