torsdag, februari 16, 2012

Men det var väl själva f*n!

Jag vet inte vad Blogger har haft för sig den sista tiden men alla mina kommentarer på andra bloggar har försvunnit. När jag har dessutom har kommenterat under dagen har ett gammalt användarnamn används (sist jag använde det var 2006) på Bloggers eget bevåg. Jag kunde heller inte gå in på min Bloggerprofil eftersom alla mina bloggar (denna + 5 inaktiva) var borta. Inte ens min bloggadress http://mynailmania.blogspot.com/ fanns kvar. Jag möttes bara av "Denna blogg finns inte". Paniken people! Paniken!

Så jag uppmanar Er alla att göra backuper på era bloggar på stört! Använder man sig av Blogger så går man in på Inställningar --> Grundläggande och sedan Exportera blogg.

Nu skall jag försöka leta upp alla bloggarna jag har kommenterat på och kommentera på nytt.


Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

6 kommentarer:

 1. Jag tyckte att det var konstigt att jag fick mail om dina kommentarer men inte kunde hitta dem i bloggen. Hoppas det återgår till det normala för dig fort!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Polityr: Ja visst är det wierd?! Jag tror det är tillbaka till det normala nu men jag får fortfarande mail att mina kommentarer (från min gamla användare) inte kan publiceras på vissa bloggar. Stört så det förslår.

   Radera
 2. Herregud vad konstigt :( Blogger lämnade jag flera år sedan då jag tyckte det var så bökigt men detta är ju för sjutton inte ok.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Honi: Jag har testat både blogg.se vilket jag lämnade 2006 och wordpress som jag tyckte var så krånglig att jag inte orkade lära mig det. Då hade jag redan lärt mig blogspot så jag stannade kvar.

   Radera
 3. Jag har också fått dina kommentarer på mail, men de "fastnar" inte på bloggen... hur skumt som helst! Men så vet du att JAG får dem på min blogg iaf, även om ingen annan ser dem :p
  Hoppas det går över snart för så där kan man ju inte ha det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cactus: Gissa om jag blev helt galet arg?! Dessutom att jag bara kommer åt en användare jag inte har använt på massor med år. Nu verkar det vara som det skall igen så jag är lite lugnare ;)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: