torsdag, februari 16, 2012

A-England - Ascalon

Jag tänkte visa upp mina stumpar efter Den Stora Klippardagen. Iklädda i fina Ascalon från A-England men ändå stumpar. Ännu en nagel har gått av efter at jag tog detta foto igår och flera naglar har fortfarande sprickor i sig så pass långt ner att de inte går att klippa av än på ett par veckor. Jag säger det igen. Bittert.

Lacket är väldigt täckande och här har jag använt 2 lager samt 1 lager överlack. Torkade snabbt som alla hololock (i alla fall alla jag har testat vilket inte är så många). I like!

DSCF5234
Inte jättespännande i mulet väder och utan blixt men lacket är verkligen vackert.


DSCF5237
Rengbågar över ett lavendelgrått lack


DSCF5242


DSCF5241


DSCF5245Så här ser andra handen ut. Pekfingernageln är inte ens en nagel längre. Den är av betydligt längre ner än vad som syns på bilden men jag kan inte ta bort den delen som är av eftersom den fortfarande sitter fast i huden som växer med mina naglar upp. Med andra ord - AJ!

DSCF5246


DSCF5247


Jag och många med mig "tjuvade" lite och förbeställde några lack men jag måste nog beställa några till eftersom jag bara valde tre stycken. Dumt nog.

Har ni hunnit med att beställa era A-England nu när de är släppta för alla?

Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

12 kommentarer:

 1. Åh om A-England bara kunde vara lite billigare.
  Jaja, jag får nöjd mig med att njuta av bilder från er andra. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Polityr: Ja de är verkligen inte de billigaste men det är ju iaf fri frakt (man får vara glad för det lilla ;))

   Radera
 2. Svar
  1. Nailtastic: Tackar! Jag är ju en sucker för lavendel så detta lack är inget undantag.

   Radera
 3. "Stumpar"! Fnys >.< ;) Jag hade gett mycket för att ha längd som dina "stumpar" just nu :) Mina naglar har gått av 4mm under fingertoppen, och jag har inga problem med att ta av dem där för de släpper från huden där nere. Men det är stumpar det! :p Förfärligt fult.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske inte stumpar men nagelbädden växer fast i naglarna så om jag filar ner dem mer nu då filar jag direkt i huden på vissa naglar (främst pekfinger, långfinger och tumme). Har två naglar som jag förmodligen måste limma några veckor till innan de går att snygga till ordentligt.

   Radera
 4. Svar
  1. Kerstin: Det var faktiskt finare än jag trodde när jag först såg det runt om på olika bloggar.

   Radera
 5. Jag säger som Cactus; Stumpar??? Dina naglar är ju perfekta och har perfekt längd också. Lacket är hur fint som helst. Vill ha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pamsan: Okej, kanske inte stumpar men mina fingrar ser helt konstiga ut nu. Som små korvar. Vet att det ger med sig men det tar ju en stund. Tom sambon tyckte att mina händer såg konstiga ut ;)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: