måndag, januari 02, 2012

Satin Hands från Mary Kay

Tänkte visa en av julklapparna jag fick av svärmor eftersom den är nagelrelaterad.

Jag fick ett set som heter "Satin Hands" från Mary Kay. Det innehåller en Hand Scrub, en Hand Softener och en Hand Cream. Jag har inte använt några produkter från Mary Kay tidigare. Känner ni till dessa produkter eller kanske rent av har testat dem?

DSCF5105


DSCF5106


Scruben kändes jättebra! Händerna känns släta efteråt och än så länge (4h efter) har jag inte fått några fnasiga nagelband som jag kan få av liknande scrubar. Scruben är fullproppad med små korn så man behöver verkligen inte ta mer än "ett pump".

Smorde in mig med Softener efter scruben och det tog ganska lång tid (ca 20 minuter) innan den vaselinliknande gelén gick in i huden, men mina händer är fortfarande supermjuka trots att jag har tvättat dem med tvål och vatten. Softenern är perfekt att använda innan läggdags för bebismjuka händer på morgonen. Det finns en risk att jag kommer att överkonsumera dessa produkter nu under vintern. Superbra julklapp verkligen!

Alla produkter har av svag doft och jag tyckte att scruben hade en hint av lakrits. Det kan vara helt fel för doften var lite svårdefinierad. Den är lagom och inte för stark men så pass att den fortfarande doftar lite svagt efter 4h. Jag gillar dem jättemycket och de verkar superdryga också. Funderar ni på att testa så tveka inte. De är helt klart värd att testa.

Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

6 kommentarer:

 1. grannen säljer mary kay o jag provade satin hands för ett tag sen. loved it!!!!

  SvaraRadera
 2. Anonym: Jag blev positivt överraskad faktiskt. Mycket bra produkter.

  SvaraRadera
 3. Jag har Mary Kays hudvård men jag har testat Satin Hands också och den ska införskaffas...

  SvaraRadera
 4. FruVesa: Jag blev väldigt glad för julklappen och jag har redan hunnit använda produkterna ett par gånger.

  SvaraRadera
 5. Prova att göra såhär: Massera först in softener, ha på schrubben direkt ovanpå och peela. Sjölj av och torka händerna ordentlgt och smörj sen in med handcremen. Då blir scrubben mildare och man blir inte torr, och cremen torkar in mycket fortare än softenern. Den brukar jag istället använda på tex amrbågar, hälar eller andra extra torra partier.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym: Jag kör softenern på natten och använder tunna bomullsvantar över. Funkar hur bra som helst. Handkrämen tycker jag går in i huden väldigt snabbt för jag verkligen avskyr handkrämer som klibbar efter ett par minuter. Skall testa att köra softenern innan skrubben och se om det passar mig.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: