måndag, november 14, 2011

Tid vs naglar

Jag räknade precis efter hur många oprövade nagellack jag har i samlingen i detta nu. Det var hutlösa 62 stycken! Vilket utgör ca en tredjedel av hela min samling. Är inte det sjukt så säg? Visst, jag har swatchat dem på stickor men det räknas inte.

När jag dessutom har 19 stycken till som snart kommer att dyka upp med posten känns det lite som att jag har för många nagellack i slutet av antal naglar. Eller om det var tid?

Hur många otestade lack har ni i era lådor?

Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

11 kommentarer:

 1. Don't ask. *skäms* Har alldeles för många otestade. Säkert över 60...vågar inte räkna, kanske är det 100. Får ibland ångest över det. Att man har för lite tid och för många lack. Men jag tror att de flesta av oss nagellacksgalningar sitter i samma båt.

  SvaraRadera
 2. Tror jag har cirka 100-120 otestade just nu... Lite stressande faktiskt.

  SvaraRadera
 3. Vågar inte räkna dem >.<

  SvaraRadera
 4. Själv har jag runt 20 otestade lack, de flesta av dem är depend o mavalalack. Jag har mer o mer gått över till OPI, China Glaze samt Zoyalack eftersom de har bättre hållbarhet o är helt enkelt bättre lack. Håll med om att vi alla har ett underbart begär(Nagellack). Mina naglar o tår i dag är OPI(Bogotha Blackberry).

  SvaraRadera
 5. Ingen fara, stressa inte upp dig!
  Jag kan ta över ansvaret! ^^

  Jag har istället en hutlöst lång önskelista, men inga pengar. Inte roligare det!

  SvaraRadera
 6. 65 otestade... Jag var sååå nära att ha klarat av alla mina otestade lack, hade typ bara 20 kvar för två månader sedan. Men sedan fick jag en knäpp och köpte MASSA nya lack. Och jag har ännu fler på väg nu.

  SvaraRadera
 7. 16 har jag. Ganska överkomligt. Jag hade massor vid årsskiftet (eller om det var förra årsskiftet) Gjorde en raid och tömde ut sedan dess har jag hållit det under hyfsad kontroll.

  SvaraRadera
 8. Pamsan: Är kanske lite stressande att inte veta också? När jag startade bloggen för ett halvår sedan hade jag inte en aning om att det kunde kännas stressande att hinna visa upp alla lack. Nu känner jag mig inte speciellt stressad över det men jag kan tänka att det är något som sätter press på en. Det är ju så roligt med lack och det finns ju så många fina, man vill ju ha alla!

  Tänker lite på de riktiga "galningarna" som sitter på flera tusen lack. Kan de ens ha jobb? Fast då måste väl nagellacken vara deras jobb?

  Nailtastic: Oj hjälp! Det var en ordentlig hög. Förstår att det känns stressande. Konstigt att något som är så roligt kan bli en "börda" när man inte får tiden att räcka till.

  Cactus: Haha! Modet kommer nog snart :)

  Peter: Det känns som ett behändigt antal lack. Jag handlade mest Depend, Mavala och IsaDora innan jag startade bloggen. Då fick jag så mycket tips på bra webshoppar så jag har nästan helt gått över till China Glaze, LA Girl mfl.

  Andrea: Haha! Ja det tror jag :) Jag skulle komma göra en raid och visa upp alla lack men jag vill gärna bli vän med lacket och göra hela manikyren med nagelbad, underlack, ev snabbtorkande överlack, bära lacket några dagar och se om jag trivs med det, se hur hållbarheten är och sedan förstås ta reda på hur det är att lacka av. Detta gör ju att jag hinner med max tre lack i veckan. Nu skriver jag inte så mycket om själva "processen" men det kanske är något som man som läsare vill veta?

  Jag kan verkligen hålla med om att det är stressande att ha en lång lista men inte möjligheten att beta av den.

  Sarah: Bra gjort att klara av att beta av alla lack! Synd bara att man inte klarar av att hålla det. Men det är så underbart härligt att bara shoppa loss som en galning. Och om man handla från usa brukar en sådan tokshopping inte bli mer än 1000-1500:- (i alla fall för mig) och då kan jag tycka att det inte är så farligt ;)

  Kajalpennan: Det är en lagom summa. Jag önskar att jag kunde beta av dem lite fortare men jag tycker att det är så tråkigt att bara lacka på för att visa lacket och sedan lacka av. Visst skulle jag kunna visa swatchar på stickor (för jag har swatchat alla nuvarande lack på stickor) men jag tycker det är snudd på lika tråkigt. Får se hur jag gör om jag varvar lite flask/stick-swatch för att komma ner i antal.

  SvaraRadera
 9. Jag klassar ett lack som otestat så länge jag inte har burit det som en full manikyr som fotats. Att ett lack swatchats innebär alltså inte att det är testat

  SvaraRadera
 10. Åhh, jag har inga alls otestade :( men jag väntar på två lack.

  SvaraRadera
 11. Kajalpennan: Jag kan bara hålla med.

  Åsa: Ibland önskar jag att jag inte heller hade det men så ser jag alla skönheter och då gör det inte så mycket att jag har en hel drös som är otestade.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: