lördag, november 19, 2011

China Glaze på Kicks!

Jag var in på Kicks härom dagen för att leta efter ett nagellack som jag har sett på nätet men inte IRL. Döm om min förvåning när jag ser att Kicks har börjat sälja China Glaze för 99:-! Hur länge har det pågått och varför har jag inte blivit informerad? Inte för att jag kommer att köpa mina lack där när man kan köpa dem för mindre än halva priset inkl frakt från Usa. Men det kan ju vara trevligt att se vissa lack IRL innan klickfingret sätter igång. Både Åhléns och Kicks säljer ju OPI sedan tidigare men detta visste jag inte om. Har ni China Glaze på era lokala Kicks?

Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

12 kommentarer:

 1. Jag tror mina Kicks i närheten har haft CG i snart ett år ungefär. Fast bara sesongskollektionerna, aldrig det ordinarie sortimentet. Så det är ju sådär kul med <12 lack i utbudet... Det kan ju förståss ha ändrat sig, det var ett bra tag sen jag var på Kicks nu.

  SvaraRadera
 2. "Mina" Kicks har haft China Glaze i säkert två år nu, om jag inte minns fel... Konstigt att det är så olika fast det är samma kedja.

  SvaraRadera
 3. De i Sthlm har haft det sen Retro Diva, jag köpte mitt Cords på Kicks. Det måste varit.. två år sen nu?
  Dock har jag inte sett CG ute i landet, är rätt ofta inne på Kicks i Söderhamn och där finns det bara OPI.
  Visst är det bra att kunna kolla in dem irl innan man beställer ibland!

  SvaraRadera
 4. Cactus: Jag var på Kicks för kanske en månad sedan för att leta en ny nagelborste och då hade de inte CG. I alla fall inte där de nagelrelaterade sakerna brukar finnas. Jag vet inte hur andra Kicks är men mitt tenderar att sprida ut nagellacken på 10 olika ställen så det är svårt att få överblick.

  Annie: Åh vad bra! Jag är ingen storkonsument av Kicks annars men brukar kika in och kolla runt på nagelfronten med jämna mellanrum.

  lackynails: På "mitt" Kicks i Falun har de som sagt ganska nyligen fått CG. Kanske måste fråga hur länge de har haft märket nästa gång jag är dit så jag kan utesluta att jag helt har blivit senil ;)

  SvaraRadera
 5. "Mina" kicks har haft CG ett bra tag faktiskt, men som cactus sa så tror jag bara att det har varit speciella kollektioner typ.. Sen vet jag att dom har det matta topplacket också :)

  SvaraRadera
 6. Jessica: Jag såg Metro och sen var det en hel del spridda lack. Ska snoka lite mera till veckan och se hur det faktiskt ligger till. Återkommer med det. Åh just ja, det matta lacket hade de också.

  SvaraRadera
 7. China Glaze har funnits på KICKS här ett tag nu, jag hade 2 lack som var mina definiva favoriter Drastic(vinrött) samt Go Crazy Red(röd). De finns fortfarande kvar tillsammans med 5-6 andra färger/nyanser till försäljning. Dessutom så finns det massvis med China Glaze-lack på ICA MAXI, säkert 20-talet olika. Något som jag ska spana efter?

  SvaraRadera
 8. Svar: ja precis! Jag känner att 250 :- är lite väl mycket att betala för ett nagellack, för min del då.. Så evening at ch. Marmont är ju ett Superbra budgetalternativ! :)

  SvaraRadera
 9. Peter: Åh har ni CG på Ica Maxi?! Det måste jag forska i. Brukar inte handla där så ofta eftersm det ligger en bit bort men ska ta mig en liten utforskningstur. Kostar de 99:- där också som på Kicks?

  SvaraRadera
 10. Vi har nog också haft CG på Kicks i runt två år eller så nu. Tyvärr inte på Ica Maxi, men där hittar jag Color Club istället!

  SvaraRadera
 11. Chaosophia: Åh vad kul! Måste bege mig till Ica Maxi snart och sondera tror jag :)

  SvaraRadera
 12. Bägge Kicks-butikerna hemma har haft CG ett bra tag. På MAXI däremot finns inget mer spännande än alla de vanliga. Depend, IsaDora, MaxFactor osv. Önskar att de hade lite Color Club de oxå som vissa av er andra verkar ha lyxen att ha:(

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: