lördag, oktober 22, 2011

LA Girl - Matte Rose

Jag köpte mitt första matta lack för ett tag sedan och nu var det dags att använda det. Lacket är LA Girl - Matte Rose. Jag hade en liten tanke på att göra en rosa manikyr för att uppmärksamma att det är oktober och rosa bandet-awareness. Färgen var inte så rätt för ändamålet och det ser snarare ut som om jag har stoppat naglarna i brända mandlar-smeten. Jag la ett blankt lack på tipparna och gjorde en funky french av det hela. Ena sekunden tycker jag att det är ganska snyggt för att nästa tycka att det ser sjukt konstigt ut för att sedan ha svårt att sluta titta på naglarna. Och så håller det på.

Baslack: LA Girl - Whitener & Smoother . Ett lager. Och Scratch - No Dry Nails. Ett lager.
Lack: LA Girl - Matte Rose. Två lager.
Tipp: Depend - Nr 039. 
Färgen är lite missvisade då det är inomhusbilder men tänk brända mandlar så blir det mer åt rätt håll. Smorde in naglarna med nagelolja efter fotograferingen och det var tur att jag väntade till efter jag hade tagit bilderna - det matta lacket blev nämligen blankt av oljan!

Jag får en känsla av att det enda som fattas är tidiga Madonnas svarta nätvantar utan fingrar och looken är klar.

Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

7 kommentarer:

 1. Jag gillar verkligen kombinationen av matt och blankt, särskilt blankt svart. Sen är väl just rosa inte mitt förstahandsval men konceptet gillas skarpt :)

  SvaraRadera
 2. Cactus: Jag gillade det också väldigt mycket. Nu måste jag verkligen komma ihåg att köpa CG - Magic Matte nästa gång jag handlar.

  SvaraRadera
 3. Väldigt snygg funky french!

  SvaraRadera
 4. Nailtastic: Jag hade faktiskt ganska svårt att skilja mig från den när jag tog bort den idag.

  SvaraRadera
 5. för en som inte hajar- vad är grejen med matta färger? är inte det glansiga halva grejen med nagellack? en fantastisk färg och en glänsande yta? jag är säkert konservativ. jag är ju man :)
  fortfarande fantastiska naglar dock :)

  SvaraRadera
 6. adk: Jag kan faktiskt hålla med dig. Jag hade inte heller fattat grejen med matt yta förrän jag testade det själv. Nu gillar jag det som tusan men jag kommer nog inte att bli någon "mattfantast". Det är kul lite då och då och kontrasten mellan den matta och den blanka ytan är rätt fräck även fast det inte syns på bilderna.

  Och tack för komplimangen! Alltid roligt att höra :)

  SvaraRadera
 7. dags för en ny! :) det är fredag, nog har du ngt snyggt att visa upp?!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: