söndag, augusti 07, 2011

Milani - Silver Dazzle/Red Sparkle

Det är med blandade känslor jag skriver att min semester är slut. Jag hade gärna velat sola en dag till innan jag började jobba igen men tre dagar med moln och regn känns som en ganska bra avslutning på tre veckor underbart soldyrkande/vänkramande/nagellackssuktande/familjehängande dagar. Jättenöjd med årets semester. Tror tom att det är den bästa jag har haft!

Nåväl. Åter till naglarna. Mina två paket som jag beställde har inte dykt upp än och jag håller på att FÖRGÅS av längtan.

Tänker visa er dagens manikyr idag och den skithopplösa manikyren jag hade innan dess imorgon med hjälp av ett tidsinställt inlägg runt 19-tiden (kan ju inte skämma bort er alltför mycket när ni inte kommenterar menar jag ;))

Baslack: Scratch - No Dry Nails. Ett lager.
Lack: Milani One Coat Glitter - Silver Dazzle och Red Sparkle. Två lager.
Överlack: Orly - Won't Chip. Två lager.
Vårdande: Scratch - Nail Food, CND - Citrus Milk Bath.

 


Har inte testat något av dessa lack tidigare och oj vad jag ångrar det! De är verkligen superfina med massor av glitter i. Alltså hela lacket är ju glitter men det har ju färg också. Jag köpte dessa för att använda som layering-lack men de kommer att kunna bäras helt på egen hand. Jag älskar dem!
 
Milani lovar "One Coat Glitter" och visst kan det räck med ett lager, ett flödigt och snabbt sådant. Jag valde två lager för jag är inte speciellt stadig på handen och råkar man göra ett "omtag" så blir allt flammigt. Jag rekomenderar två lager och minst två lager med överlack. Lacket har en tendens (som alla glitterlack) att bli knottriga efter applicering så ett bra överlack är ett måste. Dessutom mattas färgen av en del på detta lack när det har torkat. Torktiden var dock snabb och penseln var bra att måla med. Måste säga att jag är väldigt nöjd med köpet som gjordet på Cherry Culture.
 
Har ni testat dessa lack? Vad tyckte ni om dem?
 
Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

3 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: