onsdag, augusti 24, 2011

Nailmail

Jag har precis anmält mig till prenumerationstjänsten Nailmail. Jag har funderat på det ett tag och nu kändes det som det var dags. För den som inte vet vad Nailmail är så kan jag berätta att det är precis som en bokklubb fast med nagellack istället (wiihoo!!!). Varje månad presenteras ett nytt märke som man kan beställa från. Det finns både färdiga paket och lack man väljer själva. Här kan man läsa vilka märken som kommer att presenteras framöver.

Ska bli jättespännande att vara med i septembers utskick när det är Orly som står i rampljuset.

Har ni testat Nailmail? Vad tycker ni?

Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

2 kommentarer:

  1. Jag har fortfarande inte fattat grejen med Nailmail om jag ska vara ärlig. Visst, kul att det finns, men de flesta märkena som de erbjuder finns ju rätt lättillgängliga som det är redan. Och billigare dessutom, om jag fattade saken rätt?

    SvaraRadera
  2. Chaosophia: Jag är benägen att hålla med. Nu har jag iofs inte testat det men eftersom jag ändå handlar så pass mycket från usa redan så känns det mer riktat till de som inte vill/vågar handla på ebay etc. Blev faktiskt förvånad över hur dyrt det var jämförelsevis. Aja, ska ge det en chans så får vi se :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: