måndag, augusti 29, 2011

Länkkärlek

Det sprids länkkärlek för fulla muggar och jag kan ju inte vara sämre (bara lite sen).

* Det finns tre "utrikiska" nagelbloggar som jag är väldigt hooked on och den första är My Simple Little Pleasures. Hennes inlägg och tutorial på nyårsnaglar fick mig att falla pladask för svampning och gradienter. Jag har även bloggat om henne tidigare.

* Den andra är The PolishAholic. Hon visar så fina swatcher varje gång. Se bara på hennes senaste inlägg. Snygg översikt och stora detaljerade bilder. Härom dagen visade hon en blekrosa glitterhistoria som jag tycker är väl värd att kika på.

* Den tredje är en ren bildblogg (sådana kan man inte få för många av). 365 Days of Nail art håller väldigt hög kvalitet både på bilderna och manikyrerna. Någon som vet om det finns en svensk variant på denna?

* En av de svenska nagelbloggarna jag har fastnat för är Nailtastic. Förutom snygga bilder tar hon med sin sambos reaktion på nagellacket i varje inlägg vilket tillför en extra knorr på det hela.

* One Inch Nail är en bloggerska som har fått mig att ta mig en funderare på hela ogilla-hololack med inlägget om Milani Hi-Res. Man kan ju faktiskt välja scattered holo istället för linjär holo. Hon bevisar även att låååånga målade naglar inte på något sett skulle vara mindre smickrande än lite kortare naglar.

* En bloggerska som jag delar musiksmak med är ClawsInColor. Hon kombinerar fina nagelbilder med bra musik - hur kan det gå fel?

* Sist men inte minst är min barndomsvän Anna på EnNagelbloggTill som är lika lost som jag i nagelträsket. Hon skriver inte så ofta som man önskar *hint hint* men hon skriver desto roligare när hon väl gör det. Kolla in hennes 90 sekunders-manikyr.

Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: