onsdag, augusti 10, 2011

Milani - Gems

Först ut. Eller det två första kanske jag borde skriva.

När jag öppnade paketet tänkte jag att "vad bra att jag beställde så många cremelack - då har jag massor med olika baser att utgå ifrån". Hur många cremelack beställde jag? Endast fem stycken från BeautyJoint. Tror det blev lite tilt i min hjärna när jag såg alla glitter-, metallic-, holo- och shimmerlack. Det kan vara så.


Baslack: Scratch - No Dry Nails. Ett lager.
Lack: Kleancolor - White. Två lager. Milani - Gems. Ett lager.
Överlack: Orly - Won't Chip. Ett lager.
Vårdande: Scratch - Nail Food.


Massor med glitter i olika färger och storlekar.


Denna manikyr har jag tänkt på ända sen jag beställde Milani - Gems. Döm om min förvåning när jag ser att One Inch Nails kör en variant av den. Min manikyr blev inte lika snygg som jag hade föreställt mig. Det var nämligen väldigt svårt att få ett sparsamt jämt lager av Milani - Gems. Allt ville liksom komma på en gång. Dessutom råkade jag krocka vänsta pekfingernagel i bordskanten efter att jag hade lagt överlacket så allt "rynkade" sig. Tur att glittret döljer en del ;)

Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

2 kommentarer:

  1. Jag tänkte också att jag fick med en del krämlack i senaste beställningen från Beauty Joint, men tji fick jag... Nu har jag typ 3984576 glitterlack och tre krämiga från Kleancolor. Bra va? :D

    Vilken rolig manikyr förresten! Jag tycker att den var snygg, men framför allt rolig. Får lite cirkusvibbar. :)

    SvaraRadera
  2. Tack! Jag gillar den som tusan!

    Jag tycker den påminner lite om en glass som fanns när jag var liten. Glassen hade ett ljust överdrag med multifärgade små "strösselpärlor" på.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: