måndag, februari 20, 2012

Nubar - 2010

Det här lacket har jag burit i vad jag tror är en vecka. Jag vill minnas att jag målade på Ascalon på måndagen men när jag kollade i bloggen måste jag ha målat på det på tisdagen. Nu var det inte det jag skulle visa utan hur det såg ut med Nubar 2010 över.

Kombinationen med ett lager Nubar 2010 på blev helt otrolig! Det passade så fint ihop. Tyvärr är mina bilder fotade i totalt tråkväder så ni får helt enkelt tro mig. Det är inget överlack på bilderna.

DSC_0006 
DSC_0009 
DSC_0011 
DSC_0013 
DSC_0015
DSC_0057 (2)
Hittade lite sol men då hade lacket börjat chipa och jag hade fel objektiv på kameran. Så kan det gå.
Vad tycker ni om flakeslacken? Har ni hunnit tröttna på dem eller är ni ivriga att kika på de nya alternativen?

Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

10 kommentarer:

 1. Klockren kombination ju. Blev lite sugen på att plocka fram mitt 2010 nu med. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pamsan: Det blev faktiskt över förväntan. Men det var verkligen som om lacken kom i samma set så fint passade de ihop.

   Radera
 2. Svar
  1. Honi: Blev rätt impad själv och då är ändå kombinationen mycket snyggare irl och i solljus där det verkligen kommer till sin rätt.

   Radera
 3. En mycket fin kombo. Verkligen.
  Jag har varit lite mätt på flakiesen, mycket beroende på att jag inte har haft ork/tålamod till att köra med layering men det sista har jag fallit mer och mer för det och då får ju även flaken en revival

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kajalpennan: Det känns som att alla "nagelgalningar" har tröttnat på flakes lagom tills allmänheten blir sugen. Lite som med crackellackerna som jag tröttnade på redan på 90-talet ;)

   Radera
 4. Har en övergiven flaska 2010 stående så det där får jag testa nästa gång Ascalon hamnar på naglarna! På mig själv har jag annars redan tröttnat på flakes, får nöja mig med dem jag har. Men på andra är det alltid kul att se! (till skillnad från crackellack som inte är kul på nån ;p )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cactus: Jag kan verkligen rekomendera kombon, den är super!

   Detta är mitt enda flakelack men jag skulle inte säga nej till ett riktigt blågrönturkost flakie i klar bas. Sen får det nog räcka. Kanske. Eventuellt.

   Men jag håller verkligen med om crackellacken. Hade två stycken från 90-talet som jag tur nog har slängt. Kommer aldrig mer igen. Blä.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: