onsdag, februari 22, 2012

Eureka!

Jag har precis hittat ett sätt att komma runt problemet med att alla kommentarer jag skriver på blogspot-bloggar försvinner! Wiihoo! Totally värt att fira! Tur att jag har en semla kvar sedan igår. =)

Problemet beror på min webläsare (och kanske lite på blogger). Jag använder Maxthon och har gjort det i massvis med år så jag har ingen lust att byta. MEN, jag har upptäckt flera problem med den webläsaren så jag måste ha backupläsare för att kunna visa sidorna på rätt sätt (eller för att få sidorna att fungera öht) bla Traderas sida.

Hur som helst har jag fyra olika webläsare installerade nu (antalet har också med mitt lilla kodintresse att göra) och jag idag provade jag att kommentera en blogg i Google Chrome istället - och det fungerade! Så nu måste jag faktiskt överväga att övergå helt till Chrome. Jag är ju rätt fast i Googles familj i övrigt. Förutom Google+, det är inte riktigt min grej. Än, kanske man ska säga.

Vilken är eran favoritwebläsare. Är ni trogna en och samma eller kör ni lite olika beroende på funktion?

[Ni får tänka er en fin nagelbild här]


Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

10 kommentarer:

 1. Jag kör Firefox. Körde en. Del chrome innan men sen fick jag behov av att försäkringskassans hemsida skulle funka så jag övergav det. Till skillnad från dig orkar jag inte ha flera läsare. Överväger dock chrome igen då jag inte är föräldraledig längre ergo besöker jag inte FK längre

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kajalpennan: Chrome verkar vara ett bra val om man använder sig av andra googleverktyg. Men jag är så van Maxthon att jag vet inte riktigt om jag kan slita mig ;)

   Radera
 2. Jag använda Firefox men den var både långsam och underlig efter en uppdatering så jag gick över till Chrome som fungerar utomordentligt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Honi: Jag har konstigt nog aldrig använt Firefox men installerade det för några veckor sedan i ett test. Har inte använt det sedan dess heller. Blir nog Chrome - måste bara kolla att alla sidor jag hänger på funkar först.

   Radera
 3. Svar
  1. Helena: Måste man inte installera en himla massa tillägg och hålla på? Jag har fått för mig att det skall till så mycket extrajobb för att få det att funka som man vill.

   Radera
 4. Härligt! Ska bli roligt att kunna svara på dina kommentarer igen och inte bara se dem per mail :)

  Jag har varit trogen Internet Explorer i alla år, och höll mig kvar på sexan för att jag inte ville ha dumma uppdateringar som pajade saker :p Men till slut gick det inte längre, en Bloggeruppdatering gjorde att jag inte kunde läsa en enda blogspot-blogg med IE i en vecka, inklusive min egen! Så det tvingade mig att byta. Nu har jag Firefox sen ett par månader. Men då och då stöter jag på en sida som inte vill vara med och då får jag slå över till IE igen, så jag klarar mig inte med bara en.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cactus: Hahah! Ja visst är det?! Konstigt nog kan jag kommentera min egen blogg utan problem men ingen annans. Odd.

   Visst är det irriterande att inte alla sidor fungerar i alla webläsare. Det var annat på Netscapes tid när det bara var riktiga nördar som använde något annat än IE eller Netscape och de kunde se sidan i alla fall med alla konstens medel.

   Radera
 5. Jag använder Chrome sedan några månader och trivs enormt bra med den. Mycket pga att jag använder många av googles olika produkter och för att webbläsaren är smididg och intuitiv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Polityr: Jag tror det blir så för mig med. Man är helt Google indoktrinerad =)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: