måndag, januari 30, 2012

Oops!

Man vet att man har köpt lite för många nagellack när man har ungefär 100 stycken otestade som bara väntar på att få lite kärlek. Om jag skulle visa ett lack i veckan så skulle det ta mig ca 2 år att gå igenom högen. Tillkommer gör ju också alla andra lack som jag inte har hunnit köpt än. Värsta dilemmat!

DSCF5112
Tror jag fick till 96 lack när jag räknade.


DSCF5114DSCF5118
Här finns det massor med godbitar.

Jag beslutade mig att inte göra ett enda internet- eller nagelrelaterat köp under hela januari på grund av detta. Tror ni att jag klarade av det?

Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

18 kommentarer:

 1. Jag assisterar dig gärna med att ta hälften av dem så tar det bara ett år för oss att visa dem. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Polityr: Vad snällt! ;) Men visst är det helt sjukt?!

   Radera
 2. Svar
  1. Nailtastic: Tack! Ganska härligt innehåll också :)

   Radera
 3. Oh, vilket skojigt görande att testa alla!
  Och jag har inte ett enda otestat :( men jag ska försöka att inte köpa några på ett tag men det är himla svårt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åsa: Absolut! Men det tar tid också speciellt nu när det inte är så mycket sol ute så det går att få några bra bilder på skönheterna.

   Radera
 4. Åh, vilken härlig syn! Många godbitar som sagt. Jag har en låda med otestade att ta mej igenom , ca 50 stycken tror jag det är. Men det kommer ju hela tiden nya av nån "konstig" anledning. Undrar om man någonsin kommer ikapp? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Magdalena: Ja det är väldigt underligt att högen bara växer och växer. Kan inte påstå att högen har krympt något även fast jag inte har köpt några nya lack den här månaden :P

   Radera
 5. Så kan det gå. ;D

  Jag kämpar och sliter för att bli ännu mer selektiv i mina lackköp, men det går sådär alltså.. Eller jo, mer selektiv är jag ju förstås, men det släpps för mycket fina saker! Känns som om jag aldrig någonsin kommer hamna under strecket för 40 otestade. Om jag inte bara börjar swatcha då förstås, men det är ju tråkigt och slöseri med lack, så det vill jag inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Chaosophia: Det är ju ett ganska angenämt problem förvisso ;) Jag håller med dig att de är på tok för mycket slöseri att bara swatcha lacken och gå vidare till nästa, men det kanske får bli en sådan raid någon dag.

   Radera
 6. Jag har över 70 lack på väg till mig med posten. Har blivit lite galen kanske. Jag vill se I alla fall individuella/grupp flask-bilder snarast av högen. Eller har du det redan... Jag gillar röda, gröna och blå/gröna lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ida Pie: Wow! Tänk att få öppna det paketet! Nästan alla lack har bilder om du kollar på "Nytt lack till arsenalen". Det är bara den sista laddningen innan jul som inte är fotad.

   Radera
 7. Du behöver inte ha tråkigt på ett tag iaf ;) ...Jag räknar inte mina otestade lack, det är bäst så tror jag >.<
  Du får visa de till vänster i högen som det står TL på, de ser obekanta ut och det gjorde mig nyfiken!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cactus: Så kan man se det ;) Det kanske är lika bra att inte veta ibland ;P

   Jag har faktiskt inte visat några lack från TL Design på bloggen mer än flaskbilder. Just dessa lack är doftlack och TL Design är ett norskt nagelmärke (Tone Lise Design).

   Radera
 8. Mycket allvarligt och välkänt problem ;)

  SvaraRadera
 9. Men du, behöver jag ta med mig några nagellack, du har ju jättemånga där ju? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ennagelbloggtill: Oh ja! Försök inte smita undan ;)

   Om du hittar någonting som inte finns här https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AiDCtm0SOpofdEg0N0ZUNnpIM2d0UWxuek9tWlZUQUE#gid=0 så är det din skyldighet att ta med det ;)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: