måndag, januari 09, 2012

OCD-varning!

Jag har försökt mig på en liten förteckning över mina lack via Google Documents. Länken finns även till höger under "Social".  Där finns information om märke, namn, kollektion, när lacket släpptes och vad det är för typ av lack. Listan är ofullständig vad gäller det mesta utom märke/namn och om jag har det i min ägo. Där kan man också se vilka lack som jag är intresserad av att swapa. Men det kan man även göra här.


Hur har ni koll på alla era lack? Kör ni också Google Documents?

Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

7 kommentarer:

 1. Jag kör excel. Jag har ungefär samma innehåll men även färgkategori och kod på nagelhjul samt allmänna kommentarer

  SvaraRadera
 2. För min del finns orginaldokumentet som excel-ark men en (inte alltid uppdaterad kopia) finns som Google-dokument för bloggens skull. Nummer på hjulet är den viktigaste uppgiften för mig, annars hade jag aldrig kunnat hålla reda på vilket lack som var vilket :)

  SvaraRadera
 3. Google Docs, så man vet vilka lack man har så man inte köper samma igen...

  SvaraRadera
 4. Jag kör också med Google Docs. Påbörjade faktiskt idag med en ny och lite uppdaterad lista, men jag kom inte längre än att skriva in alla lack. Orkade inte mer. :(

  SvaraRadera
 5. Kajalpennan: Jag har funderat på färgkategori men jag är helt enkelt för bekväm för att lägga till det nu ;)

  Cactus: Jag uppdaterar alltid Google docs först och har numer ingen backup. Kanske borde fixa en sådan.

  Sarah: Ja det är ju bra. Jag är mer så att jag tror att jag har ett lack för att jag har läst så mycket om det men när jag kollar i listan så visar det sig att jag inte alls hade det.

  Chaosophia: Det tar ju sådan tiiiiid! Jag har ett helt hjul som jag inte har limmat upp på kaffepinnar och namnmärkt än. Alla lacken har stått på köksbordet typ 2 veckor. Jag säger bara - ORKA! ;)

  SvaraRadera
 6. Kör med excel men det är riktigt dåligt uppdaterat... Måste fixas..

  Såg just din swatchkruka.. måste fixa den sorten jag med.. så himla mycket smidigare än det jag kör med.. men jag undrade var du fått tag i pinnarna som du använder?

  SvaraRadera
 7. FruVesa: Jag har faktiskt varit till McDonalds och frågat om jag fått köpa en näve kaffepinnar av dem. Det har gått bra varje gång och jag har inte ens behövt betala någonting. De pinnarna tycker jag har perfekt storlek.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: