torsdag, oktober 13, 2011

Kleancolor - Military Green

Det här lacket bar jag i början av veckan. Jag har väntat på ett bra tillfälle att bära det och nu dök det alltså upp. Jag kände mig höstig, murrig och lite diskret. Mina naglar brukar inte vara så diskreta av sig annars med allt glitter och jox om man säger så. Lacket är ett typiskt Kleancolor dvs. det torkar ungefär aldrig. La två lager och sedan på med LA Girl - Dry Booster-olja på för att speeda upp torkningen lite. Efter en halvtimme la jag på ett lager överlack och hoppades på det bästa. Gick och lade mig efter att överlacket hade torkat ca 30 minuter och hade inte stora förhoppningar på ett avtrycksfritt lack morgonen därpå.

Jag hade diverse avtryck i lacket precis som jag misstänkte, vilket var synd för färgen var verkligen supersnygg! Jag kommer definitivt att använda detta igen men då skall jag testa Poshés snabbtorkande lack över. Får hoppas att jag kan slippa tip-wearen som jag alltid får av det överlacket.


Baslack: LA Girl - Whitener & Smoother . Ett lager. Och Scratch - No Dry Nails. Ett lager.
Lack: Kleancolor - Military Green. Två lager.
Överlack: LA Girl - Dry Booster och LA Girl - Diamond Top Coat. Ett lager. 
Vårdande: Scratch - Nail Food.Avtryck i lacket trots dry boost-olja och en timmes torktid.


Lacket var väldigt pigmenterat så jag kan garantera att mina naglar kommer att vara gula när jag tar bort detta.

Tips på bra underlack som pallar högpigmenterade nagellack?

Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

5 kommentarer:

 1. Knasigt! Jag tyckte det var bra torktid på det här lacket, och inte alls som vissa av Kleancolors glitterlack.

  SvaraRadera
 2. Chaosophia: Ett lager torkade fint men när jag la det andra lagret ville det verkligen inte härda. Dagen efter kunde jag göra nagelmärken i lacket utan problem trots snabbtorkningsolja. Men det var definitivt bättre torktid än låt säga Chunky Holo Scarlet.

  SvaraRadera
 3. Jag håller med Chaosophia här, jag gillar torktiden på KC's lack. Jag har testat ett antal och jag håller fortfarande fast vid att KC har de mest snabbtorkande lacken utan hjälp av snabblack-oljor. Å andra sidan har jag 18 grader i min lägenhet, det kanske hjälper till... :)

  Lacket är för övrigt skitsnyggt. När ni kommer upp hit måste du förresten ta mid dig Sally Hansen-lacken du fått hem. Jag är så sjukt nyfiken att testa dom, men eftersom jag har gått från ett välbetalt jobb till nada jobb så har jag varit tvungen att sluta handla lack... Se det som en välgörning ;)

  SvaraRadera
 4. När jag ska måla med ett lack som färgar av sig riktigt mycket brukar jag grunda med två lager Lumos Bottom Coat (det är så bra för det blir inte tjockt som ett riktigt lager lack) och ett lager IsaDora Second Nail, sen brukar naglarna vara skyddade. :-)

  SvaraRadera
 5. Anna: Jag tycker det är så olika på KCs lack. Metalliclacken torkar snabbt för mig medans det tar längre tid för cremelacken och vissa av chunky holo är helt hopplösa.

  Jag kommer nog inte att skiljas långa perioder från SH-lacken så de följer nog med upp. Jag behöver också hålla igen lite. Typ från att handla nagellack för 1000-1500:- varje månad till att kanske bara handla lack för 500:- istället. Vi kanske kan peppa varandra (fast jag misstänker att det snarare kommer att ha motsatt effekt ;)).

  Saga: Tack för tipset! Det är lack jag inte har testat tidigare så det läggs till på komihåg-listan.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: