onsdag, oktober 05, 2011

Favoritmärken

Alltså jag har tappat kontrollen över mitt nagellacksinköp! Kära Cactus' Nail Polish talade om att Cherry Culture hade 25% rabatt fram till sista september så vem är jag då att inte göra en beställning? Tur att jag hade min syster med mig i fallet.

Det blev tio lack (egentligen skulle det bli elva men precis när jag skulle betala hade ett lack tagit slut) för min del. LA Girl och Milani till största del. Jag måste säga att LA Girl går från klarhet till klarhet i min bok och är helt klart uppe i toppen tillsammans med China Glaze. Jag tycker dessa har mest spännade kombinationer både färg- och finishmässigt och de torkar snabbt och är enkla att applicera. Nu kanske jag är rätt partisk eftersom jag inte har testat så många olika märken (runt 15 skulle jag tro).

Vilka är era favoritmärken och varför?

Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

3 kommentarer:

 1. Haha, kul att jag drog med mig nån annan i fördärvet ;)
  Det är svårt att välja mellan märkena! Men Zoya, China Glaze och KleanColor ligger mig varmt om hjärtat... Tätt följt av flera andra, tex Color Club, Ozotic, Nfu-Oh, Orly och OPI

  SvaraRadera
 2. Mina favoriter är:
  Zoya - För många vackra färger och snyggast flaskor.
  China Glaze - Stort utval av färger och bara.. bra! :)
  OPI - Kan inte förneka att deras formula oftast är jättebra, och gillar penseln.

  Dessa är iaf de jag har mest av!
  Finns ju massa annat bra!

  SvaraRadera
 3. Cactus: Japp. Och jag drog med mig syrran :) Ozotic och Nfu-Oh har jag inte testat men blir mer och mer sugen. Verkar vara mycket Holo och flakes-lack dock.

  Andrea: Har faktiskt inte ett enda Zoya än men det står på listan. Dock har inte de webshopar jag brukar handla från Zoya och det är egentligen den enda anledningen till varför det inte har blivit av än.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: