tisdag, september 20, 2011

China Glaze - Atlantis

Eftersom jag gillar Custom Kicks och Atlantis från China Glaze så mycket så vill jag självklart kombinera dessa. Detta måste vara en av mina favoritkombinationer. Atlantis är ett hologlitter i en petrolfärgad genomskinlig bas och jag kan tänka mig att Atlantis är minst lika fin att bygga upp helt på egen hand. Här valde jag att lägga lacket på ett lager China Glaze - Custom Kicks.


Dekoration: China Glaze - Atlantis. Två lager.
Överlack: LA Girl - Diamond Top Coat. Ett lager.
Vårdande: Scratch - Nail Food.

Synd att inte holoeffekten fastnar på bild. För lacket har ett fint djup i sig.

Här kommer några inomhusbilder också;Man kan ana lite regnbågar om man kikar riktigt noga.

Som ni ser på bilderna är mina långfingernaglar kortare än alla andra. De är nämligen min akilleshäl. Jag slår alltid av d-e hörnen först och måste fila ner nageln för att inte få en rund nagel i allt det fyrkantiga.

Vilka naglar krånglar oftast för er?

Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

13 kommentarer:

 1. Så jäkla snyggt!
  Har faktiskt inget av de lacken, men det kommer!

  Fick presenten idag förresten, Tack! :)

  SvaraRadera
 2. Känner verkligen igen det! Mina pekfingernaglar går av i tid och otid, de verkar inte kunna bli långa hur mycket jag än tar hand om dem!

  SvaraRadera
 3. Pekfingernageln på högerhanden fram för allt men även långfingern på samma hand

  SvaraRadera
 4. Andrea: Vad kul! Tack själv! Kombinationen är oslagbar (nästan) så jag tror inte att du blir besviken.

  Cactus: Det är bara så irriterande när man väl har fått en bra längd! Mina pekfingernaglar har en tendens att vrida sig till oigenkännelse istället, fast de brukar håller sig starka. Vet inte vad som är att föredra dock. Fast en inbyggd korkskruv kan man väl alltid hitta användningsområden till?

  Kajalpennan: Man skulle kunna tro att man använder naglarna till helt andra saker än att vara fin i när de går av så där. Man kan ju förstå att naglarna på handen man använder mest går av lättare men när samma naglar på den andra handen också går av då? Det kanske är nagelsympati på hög nivå.

  SvaraRadera
 5. Jag är vänsterhänt så det faller på det

  SvaraRadera
 6. Kajalpennan: Attans! Jag som tyckte att jag hade en sån bra teori ;)

  SvaraRadera
 7. Det där ser ju hur fint ut som helst! Och dina naglar är supersnygga :D

  SvaraRadera
 8. Annie: Tack snälla! Ja det är en stor favorit. Jag kan inte sluta titta på manikyren :)

  SvaraRadera
 9. Ruskigt snygg kombo! Nu blev jag påmind igen om min flaska Atlantis som jag inte ens öppnat än...

  Jag lyckas alltid diska sönder mina inre hörn på tumnaglarna. Sitter jag mycket vid datorn och skriver/spelar så lyckas jag få bort hörnen på andra sidan på det viset istället. Tråkigt.
  Något som däremot är ännu värre är min högra långfingernagel som vill vrida sig så fort den har något att vrida på. Stör mig extremt mycket på den. Blir bara värre och värre med tiden dessutom!

  SvaraRadera
 10. Chaosophia: Ja den är jättesnygg! Det är inte lätt att hinna med alla skönheter man får hem. Atlantis är väl värd att vänta på.

  Så är mina pekfingernaglar. De vrider sig direkt, speciellt på vänster hand. Det syns inte så mycket på bilderna men det syns desto mer i verkligheten. Vette tusan vad man skall göra åt det.

  SvaraRadera
 11. Åh, den här kombinationen blev jag helt förälskad i - måste nog införskaffas! Mina problemnaglar är framförallt pekfinger och långfinger, allra helst på höger hand. Tummen kommer trea som krångelfinger. Ring- och lillfinger växer nästan för bra, jag måste hela tiden fila dem rejält för att de inte ska bli för oproportionerliga jämfört med de andra naglarna!

  SvaraRadera
 12. Marie: Ja den är jättefin! Igår la jag på ett lager Atlantis till och då blev det såååå mycket snyggare. Nu vill jag aldrig ta bort det.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: