torsdag, augusti 25, 2011

Nagelform

Vad tycker ni om stillettonaglar? Jag gillar det inte! Såg en bild i senaste numret av Naglar I Norden som jag gillade men det är nog den enda. Berry Shum har gjort dessa naglar och bilden finns på hennes Facebooksida.


Jag ogillade fyrkantiga naglar när jag för första gången såg det i mitten av nittiotalet när jag gick i högstadiet. Jag fick lära mig då att fyrkantiga naglar gjorde att de höll bättre mot sprickor, flisning och dylikt så det var bara att sätta igång att fila om jag ville ha långa naglar. Jag har sedan dess haft fyrkantiga naglar och kan i dagsläget inte tänka mig någon annan form på mina naglar. Det är inte jag helt enkelt.

Vilken form föredrar ni och varför?

Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

8 kommentarer:

 1. Jag håller med. Hade också rundade naglar förut, men nu är det bara fyrkantiga, med lätt rundade hörn som gäller. Stilettonaglar kan däremot vara skoj nån gång ibland, men snyggt är det inte.

  SvaraRadera
 2. NailsbyNoir: Jag försöker hålla mina fyrkantiga men jag slår alltid av något hörn så till slut blir mina hörn också runda. Känns inte som att stilettostilen har slagit i Sverige än. Eller vad vet jag som aldrig någonsin har gått på salong ;P

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det är så jävla fult. Mina naglar är så fyrkantiga dom kan bli utan proffsigt omhändertagende, dels för att jag anser att det är snyggast men även för att de ska hålla bättre.

  Stiletto-stilen verkar ha slagit i USA, men för mig spelar det absolut ingen som helst roll, jag är rädd nog som det är över att peta ut ögonen på folk i min omgivning.

  SvaraRadera
 4. EnNagelbloggTill: Ahhahahaha! Jag ser framför mig en nagelfight á la Steven Segals knivfighter. Hahaha jag döööör ;P

  SvaraRadera
 5. Eeeew, ryser. Är inte alls förtjust i det och dessutom har jag linser. *fniss*

  SvaraRadera
 6. Pamsan: Se där! Ännu en anledning att skippa den här trenden :)

  SvaraRadera
 7. Om jag klipper mina naglar korta och låter dem växa så växer de ut kantiga. Jag har sån form "naturligt". Så det är den formen jag har med något rundade hörn.

  SvaraRadera
 8. Ida Pie: Det känns som att den formen är mest accepterad. Jag kan få lite kalla kårar när jag ser någon med långa naglar som har filats i en oval form ända från den fria nagelns början. Sånt gör mig lätt illamående :P

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: