söndag, augusti 14, 2011

Nagellacksförvaring?

Jag behöver er hjälp.

Jag är på jakt efter någon slags förvaring till mina nagellack och vet inte riktigt vad jag skall välja. Har kollat på Alex, Alex Vika och Helmer från Ikea som jag vet att flera av ägarinnorna av de nagelbloggar jag följer använder. Har kikat på Lillången. Även den från Ikea men kan inte riktigt bestämma mig.
Alex

Alex Vika

Helmer

Lillången

Har ni några bra tips? Och hur förvarar ni era kära nagellack?

Dessutom är detta ett jättebra tips på hur man kan organisera sina nagellack.

Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

4 kommentarer:

 1. Jag har både Alex och Helmer. Helmer funkar egentligen rätt bra, men man får vad man betalar för. Man böjer till metallen, och helhetsintrycket är sen att hurtsen är lite... ranglig. Inte så att lådorna är på väg att ramla ner eller något, men den är inte superstabil direkt.
  Alex är stabil och snygg. Jag läste däremot att Sminkan hade problem med lådbottnarna då de inte klarade av tyngden, och därför böjde sig så pass mycket att lådorna inte gick att öppna. Min Alex är ännu bara halvfull ungefär, och hittills har jag i alla fall inte märkt av några problem. Frågan är väl mest hur mycket jag vågar ladda varje låda med... Helmer håller i alla fall!

  SvaraRadera
 2. Chaosophia: Jag kan hålla med om att Helmer ser lite ranglig ut. Lite för "plåtig" eller hur man skall säga. Alex är ju jättesnygg men det låter ju inte bra det där med lådbottnarna. Nu är min samling inte speciellt stor (knappt tresiffrigt) men om jag känner mig själv rätt har det dubblats inom ett år och man vill ju att den håller även för tillökningen. Svårt val det där.

  SvaraRadera
 3. Jag har två Helmers och är nöjd med dessa. Visst kan de kännas lite rangliga, men de funkar ändå bra. :-)

  SvaraRadera
 4. Nailtastic: Jag blir nog tvungen att åka till Ikea och klämma lite på dem inom en snar framtid :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: