tisdag, september 25, 2012

TL Design - Satelites

Här är ett lack som jag såg fram emot väldigt mycket. Eller snarare var det kollektionen jag såg fram emot. Märket är TL Design och kollektionen heter Special Effects. Jag skrev lite om det i våras.

Detta är bilder från i maj (ja ungefär så långt efter ligger jag med bloggandet). Lacket var lite underligt. Väldigt rinnig formula, behövde minst tre lager och torkade ungefär aldrig.

Provade med China Glaze - Fast Forward men det krympte bara lacket istället :( Snyggt lack men jag kom inte riktigt överens med det.

DSC_3377


DSC_3381


DSC_3382


DSC_3384


DSC_3389


DSC_3390


Har ni testat något lack ut kollektionen Special Effects från TL Design? Hade ni problem liknande mina?

Bilder © My Nail Mania om inget annat anges.

10 kommentarer:

 1. Ser väldigt, väldigt fint ut! Rätt likt Gina Tricots Alexis?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Chaosophia: Ja så kan det nog vara. Var och tittade på det för någon vecka sedan när det skrevs en del om lacket men kände inte att jag behövde det när jag ändå hade detta.

   Radera
 2. Vilken härlig färg det var på detta lacket!

  SvaraRadera
 3. Det var ju väldigt snyggt! Men vad var det som var "Special Effect" med det? Med ett sådant kollektionsnamn väntade jag mig att det skulle vara ett effektlack som man lägger över svart, eller ändra färg när det fick överlack på sig, eller nått :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cactus: Något av lacken skall vara effektlack men mest är det att lacken är duokroma glassflecks. Är inte helt säker på att jag vill påstå att de är duokroma eftersom effekten nästan bara syns i flaskan. Men jag har fler kvar att testa så vem vet?! :)

   Radera
 4. Svar
  1. Kerstin: Jag känner nog att jag måste ge det en ny chans :)

   Radera
 5. Hahaha, jag är nog för borskämd med färgändringar och magnetism och temperatur och allt vad lacken beror på numera för att räkna duokromt som en "special effect" ^^ Men det är klart att det kan vara det! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cactus: Hhahaha ja man blir lite lätt skadad ;)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: