Me

Jag är en tjej i mina bästa år, 30+ som älskar allt vad naglar heter! Nagelvård, glitter, stenar, stripes, folie, manikyr, pedikyr, oljor, verktyg och självklart nagellack. Min passion började i högstadiet och har bara eskalerat sedan dess.

Min lilla arsenal av nagellack brukar ligga på runt 50 lack kontinuerligt eftersom jag slänger/använder upp dem i en rasande fart.

Vet inte hur ofta den här bloggen kommer att uppdateras men eftersom jag i princip aldrig går utan målade naglar kan det bli rätt kontinuerligt. Tilläggas kan att jag bara gör detta på hobbynivå, jag har ingen utbildning och jag har heller aldrig varit på salong för att få manikyr. Mina naglar är äkta och beter sig som sådana vilket också kan ses på bilderna.

Mitt absolut bästa tips till den som vill få starka och snygga naglar är nageloljan Nail Food från Scratch Nails.

Har ni tips på märken, gallerier, forum etc. så tveka inte att höra av er. Antingen via mail eller direkt i bloggen.

När jag inte bloggar om naglar jobbar jag inom 3D-design (visualisering och animering) och jag älskar verkligen mitt jobb! Annars lyssnar jag på metal, jag är ett riktigt metalhead och försöker att passa in åtminstone ett par konserter varje år. Mina favoritgenrer är trash-, sleaze-, glam-, power- och speedmetal.

Mina husgudar från 80-talet, Metallica har jag sett 2,5 gånger, men det har även blivit Iron Maiden, Megadeth, Slayer, Anthrax, Pain, The Haunted, Motörhead, Kamelot, Hardcore Superstar, Backyard Babies, Raubtier, Dream Evil, Entombed, Dee Snider, Danko Jones, Dropkick Murphys, Sabaton, Scar Symmetry, Helloween, Grave Digger, Europe och många många fler!

Band som jag fortfarande bara MÅSTE se är System Of A Down, The 69 Eyes, Amorphis och Disturbed.

Något annat som jag är helt galen i är Victoria's Secrets Beauty Rush lip gloss. Har i skrivande stund 18 underbara smaker men jag misstänker att de kommer att föröka sig snart. Mums!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Social

Search

Translate

Followers

Popular

Comments

Archive

Traffic

Totalt: